KITA KONGSI RAMADAN

Taja Buka Puasa Buat

30,000 Penerima Manfaat

REBUT PELUANG TAJA BUKA PUASA!

Sertai program Taja Buka Puasa Yayasan EZ Prihatin Ramadan ini dan kongsi kegembiraan dan berkat Ramadan bersama 30,000 anak yatim, Asnaf dan golongan OKU di seluruh Malaysia, termasuk Tajaan Berbuka Puasa Luar Negara. 

Bayangkan kegembiraan dan rasa syukur yang dirasai kanak-kanak ini apabila mereka menerima berkat Ramadan hasil sumbangan anda. Kemurahan anda dapat membawa senyuman kepada wajah mereka dan kehangatan kepada hati mereka, mengubah Ramadan yang sepi menjadi musim pengharapan dan kegembiraan yang mengembalikan hak sebenar mereka.

Bermula dengan RM 50 sahaja, 5 orang anak yatim tidak lagi kelaparan. Anda menyediakan mereka dengan makanan, termasuk duit raya yang akan digunakan mereka bagi perbelanjaan pakaian dan pendidikan yang akan menyumbang kepada sokongan emosi sepanjang Ramadan terutamanya.

Sumbangan anda tidak hanya memenuhi keperluan semasa mereka,  bahkan mengembalikan hak asas mereka seterusnya menjamin masa depan yang lebih cerah.

HAYATI BERKAT SEBENAR DENGAN TAJA BUKA PUASA

“Siapa memberi makan orang yang berpuasa, maka baginya pahala seperti orang yang berpuasa tersebut, tanpa mengurangi pahala orang yang berpuasa itu sedikit pun juga.” 

(Hadis Riwayat Tirmizi, no. 807)

Bersama kita sebarkan kasih, kebaikan, dan keprihatinan sesama muslim yang memerlukan dalam bulan Ramadan yang diberkati nanti.