“BERSAMA MENYUMBANG, BERKONGSI REZEKI”

Alhamdulillah semalam Yayasan EZ Prihatin dengan kerjasama Dakwah Backpackers Malaysia telah selesai mengagihkan 60 pek makanan keperluan asas seperti Beras, kicap, gula, minyak masak, teh, tepung gandum, bihun, biskut dan lain-lain kepada penduduk -penduduk yang kurang dari segi pendapatannya di sekitar kawasan Lembah Klang.

Antara kawasan agihan pek makanan tersebut adalah: sepeti

1. Surau A-Falah,Seksyen 26,Shah Alam.

2. Masjid Jamek Klang.

3. Bukit Changgang, Banting.

Kami bantu mereka yang kurang pendapatannya, dengan mengagihkan bantuan pek makanan ini kepada yang betul-betul memerlukan. Terpaut raut wajah kegembiraan penerima-penerima melihat bantuan pek makanan ini ada di tangan mereka.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada para penyumbang yang prihatin bagi berkongsi rezeki. Semoga dengan sumbangan ini dapat disalurkan secara telus kepada insan yang memerlukan.

Kepada yang ingin menyalurkan bantuan kepada golongan yang memerlukan boleh klik pada pautan di bawah: